Vecka 51

Hej!

Då går vi in i sista veckan för denna terminen och vi avslutar höstens arbete. Så kul vi haft och så snabbt det har gått!

I morgon måndag börjar en nygammal elev hos oss. Han heter Elvin och går i 3:an. Elvin gick i f-klass på Högastensskolan. Han gick även hos oss i maj/juni innan sommarlovet.

Denna sista vecka slutar eleverna kl 13:00 måndag-torsdag & kl 12:00 på fredag. Fritids är öppet som vanligt för de elever som är inskrivna där. 

Tisdag 17/12 komme V.I.P.-profilen och julpysslar med oss. Till dess ska barnen ta med en tom toarulle! Som jag skrev i förra veckan går det bra att ta med den innan och lämna till mig. Därför ingen idrott för åk 1 denna dag.

Torsdag 19/12 tittar vi på när 9:orna möter lärarna i basket. Det brukar bli hög stämning!

Fredag 20/12 är det dags för julavslutning med julmys i klassrummet och juldans i idrottshallen med hela skolan. Det går bra att ha något juligt på sig då. Till julmyset kom vi överens om att alla tar med sig sin fika. Är det det någon som vill baka eller ta med clementiner till hela klassen är det bara att höra av sig till mig, katarina.forsell@helsingborg.se .

Resten av veckan jobbar vi klart & julpysslar tillsammans.

Information från fritids:

  • Fritids fortsätter julpyssla för fullt.
  • Fritids är stängt 8 januari p.g.a. fortbildning.

Viktiga datum:
20/12 – Julavslutning. Eleverna slutar kl 12:00.
7/1-20 – Studiedag. Fritids är öppet.
8/1-20 – Studiedag. Fritids är stängt!
9/1-20 – Vårterminens undervisning startar!
v 3-7 – simning för 2:orna. Mer information kommer efter jullovet.
v 8 – lov.

Glöm inte att sjukanmäla ert barn i skola24 via webben eller på nummer 0515-777604. Sjukanmälan ska göras varje dag barnet är borta och innan kl 8.00. Det fungerar även bra att sjukanmäla sitt barn via Unikum.

Ser vi fram emot en ny fin vecka tillsammans med era barn,
Hälsningar Katarina & övrig personal i D-huset
katarina.forsell@helsingborg.se
Telefonnummer till D-huset 042-107605