Vecka 22

Hej!

Då börjar vi verkligen närma oss sluttampen på denna termin. Dessa sista veckor kommer vi att arbeta klart, repetera en del & knyta ihop säcken. Matteböcker och svenska arbetsböcker ska avslutas precis som de berättelser som åk 3 skriver. Veckans bokstav för åk 1 är Cc.

Detta innebär att grupplektiopnerna 13:00 kommer att se lite annorlunda ut. Denna vecka sluta vi 13:30 och nästa vecka hör jag av mig till de barn som behöver jobba klart eller träna lite extra. Övriga barn slutar 13:00 hela vecka 23.

I slutet av vecka 23 är det bra att ha med sig en extra påse/kasse så de kan samla ihop sina saker som ska med hem.

De nya 1:orna som kommer att börjar hos oss till hösten kommer på besök de kommande två torsdagarna.

De 3:or som inte hälsat på hos Gunilla & Alma kommer att få göra det i morgon måndag. Övriga 3:or har en lektion med brandförsvaret denna tid. Brandförsvaret kommer även 1 juni för de som träffar Gunilla och Alma i morgon. 

Den 3 juni kommer vi att ha en utflykt då vi går iväg i närområdet. Glöm inte matsäck den dagen för er som inte ska ha skolan. 

Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vid minst symtom ska man stanna hemma. Det är fortsatt viktigt att barnen är hemma två dagar utan symtom på sjukdom efter tillfrisknandet. För övrigt gäller skolplikt. 

För de som är frånvarande från skolan gäller:
# Följ vår planering på vår Sites. Det gäller även uppgifter jag lägger i Google Classroom (för de elever som inte är i skolan)! Observera att planeringen kan komma att ändras under dagen! Har ni inte hunnit med måste ni gå bakåt i planeringen för att göra vad som ska göras!
# Det gäller även att hålla kontakt med mig (helst via mejl), regelbundet komma och hämta nytt material samt lämna in vad som gjorts hemma. <

På grund av rådande omständigheter kommer vi att ha skolavslutningen 9/6 i klassrummet och tyvärr kan ni föräldrar inte vara med. Barnen börjar som vanligt klockan 8.00 och slutar klockan 10.00. Vi ber er föräldrar som vill komma och hämta ert barn efter avslutningen att inte komma före klockan 10.00 då fyrornas föräldrar är på gården 9.45. 

Viktiga datum:
3/6 – Utflykt i närområdet med matsäck; skolans eller egen (efter förfrågan)
8/6 – Alla slutar kl 13:00.
9/6 – Skolavslutning. Se info i Unikum.
17/8 – SKOLSTART! 

Glöm inte att frånvaroanmäla ert barn i skola24 via webben eller på nummer 0515-777604. Frånvaroanmälan ska göras varje dag barnet är borta och innan kl 8.00. Det fungerar även bra att frånvaroanmäla ert barn via Unikum.

Ha en bra vecka allihop,
Hälsningar Katarina & övrig personal i D-huset
katarina.forsell@helsingborg.se
Telefonnummer till D-huset 042-107605