Vecka 23

Läseböcker in. 

Hej!

Då bär vi inne på sista hela veckan detta läsår. Denna sista veckor kommer vi att arbeta klart, repetera en del & knyta ihop säcken. Matteböcker och svenska arbetsböcker ska avslutas precis som de berättelser som åk 3 skriver. 

Jag har mejlat och meddelat vad som gäller ang grupplektionerna denna vecka.  

Denna veckan är det också dags att lämna tillbaka läseböckerna för de elever som inte gjort detta än.

I slutet av veckan är det bra om ert barn har en sig en extra påse/kasse så barnen kan samla ihop sina saker som ska med hem.

De nya 1:orna som kommer att börjar hos oss till hösten var på besök i torsdags. Det var spännande tyckte vi alla! De kommer även på besök nu på torsdag.

De 3:or som inte träffade Brandförsvaret kommer att göra det i morgon.

På onsdag, 3 juni, kommer vi att ha en utflykt då vi går iväg i närområdet. Glöm inte matsäck den dagen för er som inte ska ha skolans. 

Måndag 8/6 slutar hela klassen kl 13:00

Några elever i V.I.P.-klassen har skrivit & illustrerat en egen barnbok. Den heter Lucas och den andra världen. Alla pengar går till välgörande ändamål. För mer info klicka på följade länk: https://docs.google.com/document/d/1LEiaa3RX13LU3Mbmn8I8tQbniKqegBOIFvRwxMpLk_I/edit . Vill någon köpa ett ex meddela mig och skicka pengar med ert barn så hjälper jag till.

Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vid minst symtom ska man stanna hemma. Det är fortsatt viktigt att barnen är hemma två dagar utan symtom på sjukdom efter tillfrisknandet. För övrigt gäller skolplikt. 

För de som är frånvarande från skolan gäller:
# Följ vår planering på vår Sites. Det gäller även uppgifter jag lägger i Google Classroom (för de elever som inte är i skolan)! Observera att planeringen kan komma att ändras under dagen! Har ni inte hunnit med måste ni gå bakåt i planeringen för att göra vad som ska göras!
# Det gäller även att hålla kontakt med mig (helst via mejl), regelbundet komma och hämta nytt material samt lämna in vad som gjorts hemma. <

På grund av rådande omständigheter kommer vi att ha skolavslutningen 9/6 i klassrummet och tyvärr kan ni föräldrar inte vara med. Barnen börjar som vanligt klockan 8.00 och slutar klockan 10.00. Vi ber er föräldrar som vill komma och hämta ert barn efter avslutningen att inte komma före klockan 10.00 då fyrornas föräldrar är på gården 9.45. 

Viktiga datum:
3/6 – Utflykt i närområdet med matsäck; skolans eller egen (efter förfrågan)
8/6 – Alla slutar kl 13:00.
9/6 – Skolavslutning. Se info ovan och i Unikum.
17/8 – SKOLSTART! 

Glöm inte att frånvaroanmäla ert barn i skola24 via webben eller på nummer 0515-777604. Frånvaroanmälan ska göras varje dag barnet är borta och innan kl 8.00. Det fungerar även bra att frånvaroanmäla ert barn via Unikum.

Ha en bra vecka allihop,
Hälsningar Katarina & övrig personal i D-huset
katarina.forsell@helsingborg.se
Telefonnummer till D-huset 042-107605