Välkomna tillbaka

Hej och välkommen till årets skolstart! 

Det ska bli roligt att träffa er igen. Hoppas att du har haft ett underbart sommarlov detta konstiga år! Själv har jag haft ett härligt lov med
en hel del bad och mycket glass!

Just nu är vi 19 elever i klassen och vi hälsar våra nya 1:or – Eriol, Gabriel, Lionel, Melvin, Ellie, Angela och Isabel – välkomna! 

Ta gärna med en frukt eller smörgås att äta på förmiddagsrasten då det kan vara bra att fylla på med lite extra energi innan lunch. Övrig mat stannar hemma. En vattenflaska kan också vara bra att ha då det ska fortsätta att vara varmt. Vi äter lunch antingen kl. 10:40  el 10:50. 

Den första veckan, 17-21 augusti går barnen i skolan mellan klockan 8:00 – 12:00.

Det är ingen idrott denna vecka. Från och med vecka 35 går de efter vanligt schema och det är idrott som vanligt. Då ska eleverna ha idrottskläder med sig för att vara både ute och inne samt handduk för dusch efteråt. Vi återkommer med schema under veckan.

Vi fortsätter att följa folkhälsomyndighetens rekommendationer bl.a. att tvätta händerna noga och ofta, att barnen lämnas och hämtas ute på gården, att barnen ska vara hemma 2 friska dagar efter sjukdom.

Sjukanmälan görs som vanligt på Skola24. Telefonnumret är: 0515-777604. Det är viktigt att ringa innan kl 8:00 samt varje dag som ert barn är hemma! Det går även bra att sjukanmäla via Helsingborgs skolportal.

Hur ni kan nå mig/oss:

Telefonnummer till:
Arbetsrummet: 042-107605, (om ni skickar sms glöm inte att skriva få med vem som skickat det).
Fritids: 042-107655
Bettis: 070-3512177 (gällande idrott)
Ni kan också nå mig via mejl katarina.forsell@helsingborg.se .

Barnen har fått med sig en lapp hem om närmast anhörig. Den är viktig att vi får tillbaka den till skolan senast torsdag 20/8-19. Även viktigt att ni meddelar mig om annat viktigt som t ex allergier.

Klassens blogg finns kvar www.klass1-3a.se . Det går bra att prenumerera på inlägg som görs på bloggen. Detta fält ligger numera till höger om inläggen på bloggen. Där finns även Google översätt om texten behöver översättas till annat språk.

Nu hoppas jag att vi får en härlig hösttermin med lagom värme!

Återigen…

Varmt välkomna till ett nytt läsår, hälsningar Katarina